Size en yakın Fiat Bayisindeki satış danışmanını hemen arayıp kolayca bilgi almak ister misiniz?

ARA GÖRÜNTÜLÜ ARA
Skip to content Skip to navigation

EZBER BOZAN EGEA AMERİKA’DA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ!

EZBER BOZAN EGEA AMERİKA’DA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ!

Fiat, geçtiğimiz yayın döneminde “İçerde” dizisinin en heyecan verici sahnelerinden biri için hazırlanan ve anlık olarak sunduğu ikinci ekran deneyimiyle mobil pazarlamanın en prestijli ödülü olarak bilinen “The Smarties Awards Global” tarafından ödüle layık görüldü. MMA (Mobile Marketing Association) tarafından gerçekleştirilen gecede, 360 Video kategorisinde ödüle layık görülen Fiat’ın, People Initiative, Zer Dijital ve Show TV işbirliğiyle gerçekleştirdiği bu çalışması TV’de yayınlanan final sahnesiyle eşzamanlı olarak 53 bin 700 defa Shazam’latılmış ve sadece Türkiye’de değil dünyada da rekor kırmıştı.

New York’ta gerçekleştirilen ödül töreninde, Fiat adına ödülü Fiat Pazarlama İletişim Müdürü Melike Güleli aldı. Güleli ödülle ilgili, “Fiat Egea Ailesi’nin ilk ferdi Egea Sedan ‘ezber bozan’ sloganı ile bundan iki yıl kadar önce pazardaki yerini aldı. Egea Model Ailesi başarı grafiğini her geçen gün yükseltirken iletişiminde de ilk günden bu yana ezber bozmak için çalışıyoruz. Projelerimizin uluslararası başarı yakalıyor olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz” değerlendirmesini yaptı.  

Fiat, People Initiative, Zer Dijital ve Show TV iş birliğinde gerçekleştirilen 360 Video entegrasyonu, Türkiye’den ödüle layık görülen tek proje olması açısından da önem taşıyor.