Size en yakın Fiat Bayisindeki satış danışmanını hemen arayıp kolayca bilgi almak ister misiniz?

ARA GÖRÜNTÜLÜ ARA
Skip to content Skip to navigation

Egea Seni Piste Çağırıyor!

Egea Seni Piste Çağırıyor!

Fiat'tan Otomobilseverlere Büyük Fırsat!
Fiat, Egea Sedan ile bu kez yepyeni bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. “Egea Seni Piste Çağırıyor” etkinliğine katılım gösterenler Fiat Egea’nın pist versiyonunu tanıma fırsatı elde ederken, heyecan dolu motorsporları dünyasına adım atıyor. Katılımcıların aynı zamanda güvenli otomobil kullanımı hakkında bilgilendirildiği etkinlikler Türkiye genelinde 10’dan fazla ilde gerçekleştirilecek. İlk olarak 8 Temmuz’da Tekirdağ, Çorlu'da başlayan etkinliğin kasım ayında Gaziantep'te son bulması planlanıyor.

Kısa sürede ulaştığı satış başarısıyla dikkatleri üzerine çeken, Türkiye'nin gurur kaynağı Fiat Egea Sedan, tıpkı seri üretim otomobiller arasında olduğu gibi, şimdi de pist üzerinde ezberleri bozuyor. Ehliyet sahibi tüm erkek ve kadın otomobilseverlerin etkinliğin düzenlendiği illerde bulunan Fiat bayiliklerine başvuru yaparak katılabildiği organizasyon, özel olarak hazırlanmış 6 adet Fiat Egea Sedan ile birlikte, 8 Temmuz’da Çorlu'da başladı. Fiat Egea’nın pist versiyonuyla, heyecan dolu motorsporları dünyasını yakından tanıma fırsatı yakalayacak katılımcılar, aynı zamanda güvenli otomobil kullanımı hakkında bilgilendiriliyor. Çorlu’dan sonra ilk olarak Bursa, sonrasında da İzmit’te düzenlenecek olan ‘Egea Seni Piste Çağırıyor’ etkinlikleri yılsonuna kadar aralarında Samsun, İzmir, Manisa, Aydın, Antalya, Adana, Mersin, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Gaziantep’in de bulunduğu farklı illerde organize edilecek.

Asfalta özel 180 HP'lik Egea Sedan
Pist kullanımı için özel olarak geliştirilmiş Fiat Egea Sedan'da, aerodinamik özellikleri geliştiren, geniş hava giriş ve çıkışlarına sahip tamponlara yer veriliyor. 1.6 litrelik turbo beslemeli dizel motorun gücü 180 HP'ye çıkarılırken, 6 ileri manuel şanzımanın aralıkları da kısaltıldı. 17 inç boyutunda Speedline alüminyum alaşım jantlar, geliştirilmiş fren sistemi ve ayarlanabilir süspansiyon sistemi de Egea Sedan'da pist kullanımı için özel olarak sunuluyor.