Size en yakın Fiat Bayisindeki satış danışmanını hemen arayıp kolayca bilgi almak ister misiniz?

ARA GÖRÜNTÜLÜ ARA
Skip to content Skip to navigation

ADRESTEN ALIM, ADRESE TESLİM

ÜCRETSİZ DEZENFEKSİYON

Adresten alım adrese teslim hizmeti ile hayatınızı kolaylaştırmak için her koşulda yanınızdayız.

FIAT’ınızı servise getirmek için evinizden çıkmanıza gerek yok. Aracınızı vale veya çekici ile adresinizden teslim alıyoruz, vale hizmetinde dilerseniz size yedek araç temin ediyoruz, servis işlemleri tamamlandıktan sonra aracınızı adresinize teslim ediyoruz. Tüm bu süreçte hijyen kurallarına dikkat ediyoruz.



Adresten alım, adrese teslim uygulaması 11 Mayıs-30 Haziran 2020 tarihleri arasında geçerlidir. İşlem yaptırılmak istenen FIAT yetkili servisine 20 km mesafede olan adres sınırları içinde vale veya çekici ile sunulmaktadır.

  • Adresten alım/adrese teslim uygulamasından faydalanmak için FIAT Yetkili servislerinden “adresten alım/teslim” randevusu almanız yeterli olacaktır. Eğer aracınızın servisimizde olduğu süre içerisinde yedek araç ihtiyacınız bulunuyor ise randevu alırken bunu yetkili servis personelimize belirtmenizi rica ederiz. Yedek araçlı veya yedek araçsız adresten alım/adrese teslim hizmeti KDV dahil 950 TL ve üzeri servis işlemleri için bedelsiz verilmekte olup diğer işlemler için KDV dahil 100 TL ücret karşılığında sunulmaktadır.
  • Çekici ile Adresten alım/adrese teslim uygulamasından faydalanmak için FIAT Müşteri İlgi Merkezi 444 22 55 ‘ten “çekici ile adresten alım/teslim” randevusu almanız yeterli olacaktır. Çekici hizmeti KDV dahil 200 TL çekim ücreti karşılığında sunulmaktadır. Çekici hizmetinden aynı gün içerisinde yararlanmak için 09.00-14.00 saatleri arasında FIAT Müşteri İlgi Merkezi 444 22 55 ile irtibata geçmenizi rica ederiz.