Size en yakın Fiat Bayisindeki satış danışmanını hemen arayıp kolayca bilgi almak ister misiniz?

ARA GÖRÜNTÜLÜ ARA
Skip to content Skip to navigation

MACERAYI SEVENLERİN TERCİHİ YENİ FIAT 500L CROSS PLUS

MACERAYI SEVENLERİN TERCİHİ YENİ FIAT 500L CROSS PLUS

Kendine has tarzı ve ikonik tasarımıyla İtalyan stilinin en eğlenceli temsilcisi Fiat 500 ailesi büyüyor. Ailenin en macera düşkünü üyesi Fiat 500L Cross Plus kafasına estiğinde yolculuğa çıkan macera tutkunları için tasarlandı.

Fiat 500L Cross Plus, Off-road tip ön ve arka tamponlar, parçalı ızgara tasarımı ve standart versiyonlara göre 25 milimetre artırılan yükseklikle arazi ruhunun güçlendirildiği tasarım ile sapasağlam bir crossover deneyimi yaşatırken M+S lastikleri ve 17” alüminyum jantlarının üzerinde her türlü zorluğa meydan okuyor. Ayarlanabilir koltuklar, Uconnect 7”  HD dokunmatik ekranı, USB girişi ve sürüş modu seçici ile şehir içinde de şehir dışında da yapılan her keşfi unutulmaz hale getiriyor.

Apple CarPlay destekli ekran başarılı bir kullanıcı deneyimi yaşamak isteyenler için ideal. Apple CarPlay özelliği sayesinde gözünüzü yoldan ayırmadan Apple cihazınızı kullanabilir, yollarda güvenliği iki katına çıkarabilirsiniz.

Macera içeriden başlar

Yeni ön konsol ve koltuk kumaşları iç tasarımın tonunu ayarlarken, yükseklik ayarı yapılabilen ve yatabilen koltuklar çok yönlü özellikleriyle kullanıcıya kusursuz bir konfor sunuyor. 500L Cross Plus, 455 litre geniş bagaj hacmi ile de dikkat çekiyor. 3 bölmeli bagaj hacmi ve yatan arka koltuklar ile bagaj hacmi artırılabiliyor. Böylelikle yolculuklar daha ferah bir hale geliyor.

Geri görüş kamerası arkada ne olduğunu net olarak gösterirken dinamik kılavuz çizgileri sayesinde kusursuz manevralar yapabilme imkanı sunuyor. Orta konsolda yer alan yeni Sürüş Modu Seçici ise üç farklı sürüş modu seçeneğiyle farklı koşullara en uyumlu sürüş koşullarını sağlıyor.

Güvenle devam eder…

500L Cross Plus’ın Çarpışma Uyarı ve Otomatik Frenleme Sistemi sayesinde güvenli yolculuklar yapabilirsiniz. Lazer algılayıcı 30 km/s hıza kadar tehlike arz eden engelleri tespit ediyor ve çarpışma olmaması için gerektiğinde kendisi fren yapıyor. Bu özelliği ile özellikle şehir içi trafiğinde güvenliğinizi zirveye taşıyor. Geniş iç hacmi ile özellikle aileler için ideal olan araçta 6 adet hava yastığı da dikkat çeken özelliklerden.

Ailenin bütün üyelerinde sunulan zengin gövde/tavan renk kombinasyonu, ek ücrete gerek kalmadan tercih edilebiliyor. Bu benzersiz deneyimi yaşamak için Fiat satış noktalarını ziyaret edebilirsiniz.