Size en yakın Fiat Bayisindeki satış danışmanını hemen arayıp kolayca bilgi almak ister misiniz?

ARA GÖRÜNTÜLÜ ARA
Skip to content Skip to navigation

FIAT’TAN TEKNOLOJİ ATAĞI

2017’NİN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OTOMOTİV MARKASI FIAT OLDU

Fiat, Türkiye’deki kullanıcılarının alışkanlıklarını ve otomobille olan ilişkisini değiştirecek bağlantı teknolojisi Fiat Yol Arkadaşım Connect’i  İstanbul’da gerçekleştirilen basın lansmanında tanıttı. Tofaş bünyesinde geliştirilen Fiat Yol Arkadaşım Connect uygulaması sınıfındaki ilk uzaktan erişim teknolojisini Fiat kullanıcılarına sunuyor. Fiat Yol Arkadaşım Connect ile uzaktan otomobilin kapı ve bagaj kilitlerini açma-kapama, lastik basınçlarını, yakıt ve akü durumunu takip etme, geçmiş servis işlemlerini takip edebilme ve online servis randevusu alabilme ile aracın park konumunu ve sürüş detaylarını görebilme, hız ve mesafe limiti belirleyerek bildirim alabilme, acil yol yardımı ile ambulans hizmeti alabilme gibi birçok faydalı fonksiyona sahip olunabilecek.

Fiat Yol Arkadaşım Connect’in basın lansmanı kapsamında  konuşan Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, dünyada otomotiv teknolojileri alanında yaşanan gelişmeler ile küresel anlamda dijitalleşmeye yönelik adımları yakından takip ettiklerini ve müşteri ihtiyaçlarından yola çıkarak ürünü geliştirdiklerini ifade ederek, altyapı yönetimi ve ürün geliştirmesinin Tofaş Ar-Ge ekibi öncülüğünde gerçekleştirildiğini, yazılımda ise Comodif firmasından destek alındığını belirtti.

Aracın elektronik kontrol ünitesine takılan bir cihazla aktif hale gelen Fiat Yol Arkadaşım Connect,  Apple Store veya Google Play Store’dan indirilebilen Fiat Yol Arkadaşım uygulaması aracılığıyla kullanılabileceği gibi yolarkadasim.fiat.com.tr web sitesi üzerinden de erişime açık olacak.

Türkiye’de kendi sınıfında bir ilk olan Fiat Yol Arkadaşım Connect teknolojisinden ilk etapta tüm Egea model ailesi araç sahipleri faydalanabilecek Haziran ayı itibariyle de Doblo ve Fiorino sahipleri de bu teknolojiyle buluşacak.